Високо качество, добро обслужване и надеждно партньорство

Покривна ламарина

  • Предимства:
  • Сравнително лесен и прост монтаж.
  • Огромна гама цветове.
  • Много видове покрития предпазващи ламарината от взаимодействието с околната среда.
   Покривна ламарина се среща в различни видове, като всеки един от тях може да се окаже много полезен за здравината и издържливостта на покривната конструкция. Между отделните модели има редица общи характеристики, но също така не бива да се пренебрегват и различията. На първо място ламарината за покриви се характеризира със сравнително лесен и прост монтаж. Продуктът е подходящ за всички  покриви. Водоотвеждането е още един важен аспект, на който трябва да се обърне специално внимание. Благодарение на въпросния вид ламарина, този процес протича гладко и се характеризира с висок капацитет. Водонепропускливостта за клиентите ни е гарантирана на сто процента, като в допълнение към това се прибавят още високите механична якост и устойчивост срещу корозия. Всичко това превръща покривната ламарина в продукт с огромно значение за доброто състояние на покривите на сградите.

    При видовете покривна ламарина може да се извърши монтаж под вертикален наклон. Такова е положението на покривите на различните видове сгради, независимо от това дали те са жилищни или административни. Ламарината намира приложение предимно при направата на облицовки за покриви, но не са изключени и някои други нейни приложения.
Направи запитване С натискането на бутона "Направи запитване" ще ви препратим към контактната форма и ще очакваме вашето запитване! Направи запитване